Miért Fitmin?

Friss hús

Nyers állapotban lévő húst adunk a takarmányhoz. Ezért kiváló íze van a granulátumoknak, megmaradnak benne a fontos tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok.

Tradíciókon alapszik

Takarmányainkat a természet és az állatok hagyományos tiszteletben tartása mellett Európa szívében, Csehország hegyei között lévő gazdaságunkban állítjuk elő.

Fitmin család

Receptjeinket már több mint 20 év óta elismert állattáplálkozási szakértőkkel, tenyésztőkkel, sportolókkal és tenyésztőtelepeinkkel együttműködve fejlesztjük.

Bizonyított minőség

A gyártást ISO 9001: 2008 szabvány szerint végezzük, IFS és HACCP tanúsítvánnyal rendelkezünk.

A cégről

Az Orlicei-hegység lábánál székelő hagyományos cseh márka vagyunk, és olyan háziállat eledeleket, kiegészítőket és természetes csemegéket készítünk, melyek megkönnyítik a kutya, macska és ló tulajdonosoknak a kedvenceik gondozását.

Tenyésztők vagyunk, így munkánkat a háziállatok tenyésztése és tartása iránt mélyen elkötelezett eredeti alapítók szellemében végezzük.

Kezdetben saját állatainknak és barátaink állatainak készítettük a takarmányokat, majd 20 év alatt családi vállalkozásból világmárkává fejlődtünk.

A Fitmin márka olyan szuper prémium és prémium termékeket ölel fel, melyek az állatok élete során megjelenő igényének és aktivitási szintjének figyelembe vételével kerülnek gyártásra.

Vállalatunk székhelye a mai napig abban az eredeti gazdaságban van, ahol a termelés is zajlik.

Munkánk során saját Fitmin skót juhászkutya tenyésztő állomásunkon szerzett tapasztalatainkra és táplálkozási szakértőinkre támaszkodunk, továbbá szorosan együttműködünk az elsődleges tenyésztőkkel, valamint az állatokkal különböző területeken együtt tevékenykedő sikeres emberekkel.

A Fitmin a kis cseh falucskában, Helvíkovicében székelő Dibaq a.s. zászlóshajója.

Annak ellenére, hogy a vállalat nem egy nagyüzemi gyártó és megőrizte családi vállalkozás jellegét, olyan legújabb technológiák birtokosai vagyunk, melyek lehetővé teszik a kiváló minőségű termékek gyártását.

A hosszútávon szerzett tapasztalataink megtanítottak minket arra, hogy minden egyes állat étrendje egyedi hozzáállást igényel.

Ezért úgy terveztük meg a Fitmin az eledelek termékcsaládját, hogy olyan eledeleket kínálhassunk, melyek az adott állat szükségleteinek az élete minden pillanatában megfelelnek.