Fitmin Dog Purity

A kutyája a család tagja, és a legjobbat akarja neki? Olyan ételeket keres, amelyek megfelelnek a magas minőségi előírásoknak, tele vannak hússal, természetes összetevőkkel és a legmodernebb összetevőkkel, amelyek támogatják annak vitalitását és egészségét? Pontosan ilyen igényeket elégít ki a szuperprémium Fitmin Purity kutyatáp, amelyet kiegyensúlyozott módon állítottak össze, mint a MENÜ. A Fitmin Purity takarmányok kulcsfontosságú és egyedülálló tulajdonsága az őszinte, minőségi, friss, csont nélküli hús magas aránya. Ez nemcsak a takarmány kiváló ízét biztosítja, hanem a pótolhatatlan tápanyagokat is, amelyek kiváló minőségben maradnak, mert nem pusztítják el őket a magas hőmérséklet, mintha a húst először lisztté dolgozzák fel, és csak ezután adják hozzá a granulátumokhoz.

A Fitmin Purity termékcsalád 8 féle takarmányt kínál, amelyek közül rizs alapú vagy borsó, burgonya és sütőtök alapú gabonamentes takarmányokat választhat. A borsónak köszönhetően a takarmány alacsonyabb glikémiás indexű, ami megakadályozza az elhízást. A rizsreceptek gabonaféléket tartalmaznak, de nem tartalmaznak búzát vagy kukorica glutént, ami potenciális allergén lehet egyesek számára. A rizs előnye, hogy lassan emészthető, és lehetővé teszi a szervezet számára, hogy a felszabadult energiát sokkal hosszabb ideig használja fel.

A receptek kidolgozásakor igyekeztünk reagálni az aktuális trendekre, és szuperételekkel és jótékony hatású összetevőkkel gazdagítottuk a takarmányt. Rákellenes és méregtelenítő hatásainkhoz például Shitakke szivacsot adtunk hozzá. Ez a csodálatos gomba enyhítheti az allergia különböző tüneteit, emellett gazdag D -vitamin, antioxidáns, vas és szelén forrása. Vannak még gyümölcsök, zöldségek, kelátok, prebiotikumok vagy gondosan válogatott gyógynövény-keverékek, az úgynevezett Herbs Vitality Complex, amely az egész szervezet emésztését és méregtelenítését támogatja. A takarmányban természetes tartósítószereket is használnak, hogy a lehető legközelebb álljanak a természethez.

– a friss hús magas aránya
– gabonamentes és rizs receptekkel
– jótékony összetevők – shiitake, cikóriagyökér, bogáncsmag
– gyógynövények (Herbs Vitality Complex), amelyek támogatják az emésztést és – a szervezet méregtelenítését
– színes összetétel – a gyümölcsök és zöldségek különböző változatai
– természetes antioxidáns komplex.

A Purity kategóriában többféle változatban 100% -os konzerv Fitmin Purity tengeri halat vagy lassan szárított természetes finomságokat talál a Fitmin Purity Snax.

Mind a(z) 16 találat megjelenítve

Mind a(z) 16 találat megjelenítve